TYVERIALARM

En tyverialarm forhindre ikke en ubuden gæst i at komme ind men den skulle gerne gøre at de hurtigt forlader stedet igen helst uden at fjerne noget.

Når man installere sin tyverialarm er det vigtigt at man dækker hjemmet således at det ikke er muligt for en tyv at bevæge sig ind eller ret langt ind i huset uden at alarmen aktiveres.

Derefter er det meget vigtigt at man stresser tyven og der ved skræmmer ham væk. Dette gøres bedst ved at placere rigeligt med sirener rundt omkring i og udenfor huset således at men opnår et særdeles kraftigt lydtryk, hvilket gør det uudholdeligt at opholde sig i huset. Samtidigt med at tyven jo ikke ved hvor hurtigt der vil komme nogen til hjælp, f.eks. naboer.

De fleste tyverialarmer findes som pakkeløsninger, hvor der på nogle er mulighed for udbyggelse og på andre ikke er mulighed for udbyggelse. Man kan også vælge at få skræddersyet sin alarm, hvilket oftest vil være den bedste løsning idet færdige pakker ikke indeholder ret meget materiale og man skal derfor ofte købe ekstra tilbehør som ofte er ret dyrt i forhold til vad pakken kostede.

Det vigtigste er derfor at danne sig et overblik over hvordan man bedst sikre sit hus og ud fra det købe sin alarm, meget gerne en med mulighed for udvidelse, måske i form af et ekstra tastatur eller måske en telefonsender.

Skulle er være yderligere spørgsmål eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en alarm så send en mail til EL-DOKTOREN .